Gezinscoaching

Soms loopt het in een gezin niet helemaal zoals je zou willen. De opvoeding gaat niet helemaal zoals je zou willen. Of de relatie ouder-kind verloopt stroef. Dan kan begeleiding (samen met de coachhond) helpen om weer dichter tot elkaar te komen.  

In de gezinscoaching staan de volgende waarden centraal:

U

Ontdekking

Samen (met de coachhond) op ontdekking. Wie is het gezin? Wie zijn de gezinsleden? Wat zijn de verhoudingen? En wat zijn de behoeften? Dit vormt de basis van het coachtraject.

Plezier

In het hele coachtraject staat plezier maken centraal. Werken aan de ontwikkeling binnen het gezin is niet altijd makkelijk, maar plezier maken is een essentieel onderdeel in de begeleiding.  

Aandacht

Aandacht voor het gezin en de gezinsleden. Is er behoefte aan een luisterend oor? Of hebben jullie zelf ideeën over wat jullie kan helpen? Samen kijken we naar de invulling van het coachtraject.  

Aanbod gezinscoaching

Bij KwispelCoaching kun je terecht voor verschillende trajecten. Mocht jouw hulpvraag er niet tussen staan, dan kan er altijd gekeken worden of coaching bij KwispelCoaching mogelijk is. Wil je liever een traject zonder hond, ook dit is mogelijk. 

Gezinstraject

Ouder-kind coaching

Begeleiding bij hond

opvoeden is niet makkelijk. het is steeds weer zoeken naar wat werkt