coachwandeling

Ga je mee wandelen? Samen met KwispelCoaching en de hond de natuur in en al wandelend tot nieuwe inzichten komen. Een heerlijke manier om nieuwe stappen te zetten. Je hoofd leeg, waardoor er ruimte ontstaat voor antwoorden.

Wandelen met je hond (of coachhond) en tegelijk tot nieuwe inzichten komen. Daar zorgt een coachwandeling voor. De natuur in en even je hoofd helemaal leeg maken. Op deze manier ontstaat er ruimte voor bewustwording en om tot antwoorden te komen. Een coachwandeling is minder confronterend. Onderweg krijg je alle ruimte om je hart te luchten en gaan we opzoek naar handvaten die jou kunnen gaan helpen. 

Wil je liever naar het bos of naar het strand? Of misschien weet je zelf een fijne plek om te wandelen. Er is veel mogelijk. Tijdens het wandelen gaan we in gesprek en worden er oefeningen gedaan. De hond krijgt hierbij ruimte om te laten zien wat er getoond mag worden.

Is een coachwandeling iets voor jou?

  • Wil je graag al wandelend nieuwe inzichten opdoen over jouw situatie?
  • Ervaar je belemmeringen en wil je daar met een frisse blik naar kijken?
  • Ben je benieuwd naar welke spiegels jouw hond voor jou heeft?
  • Vind je het fijn om je hart te kunnen luchten?
  • Ben je klaar om nieuwe stappen te gaan zetten?

Wil jij een coachwandeling ervaren, maar wordt jouw coachvraag hier niet benoemd? Neem contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

 

Werkwijze

De werkwijze van KwispelCoaching kenmerkt zich door het oplossingsgericht werken en het ervaringsgericht leren. Het probleem wordt niet uitgebreid geanalyseerd, maar er wordt gezocht naar oplossingen die wel werken, zodat er zo weinig mogelijk last wordt ervaren van het probleem.

Mocht je interesse hebben in een coachwandeling met  KwispelCoaching, dan plannen we samen een moment in. Ook kijken we naar een geschikte plaats om te gaan wandelen. Een wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Mocht je het prettig vinden om van tevoren kennis te maken, dan is het mogelijk om een telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gesprek kan gebruikt worden om een duidelijk beeld te krijgen van jouw coachvraag. Na het kennismakingsgesprek kun je rustig nadenken of de coachwandeling doorgaat.

Het is mogelijk om na de coachwandeling nog een coachwandeling of een coachtraject te starten. Dit is afhankelijk van wat jij prettig vindt. Niks moet, alles mag. Heb je zelf bepaalde ideeën, laat het dan vooral weten dan gaan we kijken hoe we dit mee kunnen nemen.

Een mooi gebied waar we vaak wandelen zijn de Schoorlse Duinen (Klimduin) of het Strand van Hargen. Mocht je dit te ver vinden of wanneer je een andere locatie weet, laat het vooral weten. Het handigste is een rustig gebied, waar niet veel mensen/loslopende honden zijn. 

Telefonisch kennismakingsgesprek €22,50

Coachwandeling €95,00

 

wat verder goed is om te weten…

  • De duur van een coachwandeling is inclusief voorbereidingstijd.
  • Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd.
  • Als binnen 24 uur een afspraak wordt afgezegd, wordt de afspraak alsnog in rekening gebracht.
  • De diensten van KwispelCoaching zijn vrijgesteld van BTW.

je mag elke dag opnieuw beginnen

Louise Hay