begeleiding
bij eigen hond

Ook de hond is natuurlijk onderdeel van het gezin. Naast dat je je kind zo goed mogelijk wilt begeleiden bij zijn ontwikkeling, wil je de hond ook een goede basis meegeven. KwispelCoaching kan hierbij helpen.

KwispelCoaching biedt ook begeleiding bij de opvoeding van de eigen hond. Wil je graag met de hond één op één trainen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook kinderen zijn van harte welkom om met hun hond te komen trainen. Een mooie manier om samen een band op te bouwen. Daarnaast wordt het zelfvertrouwen van de kinderen vergroot door met hun eigen hond aan de slag te gaan. 

Ook kan KwispelCoaching je helpen bij het trainen van je eigen huishond tot een huishond+. Wanneer je niet in aanmerking komt voor een hulphond, maar je eigenlijk wel de hond wilt inzetten bij jezelf of bij je kinderen op een bepaald gebied, dan kan dit een uitkomst zijn. Samen leren we de hond commando’s aan die jou of het kind kunnen gaan helpen. Is het bijvoorbeeld handig dat de hond spullen van de grond opraapt en aan jou geeft? Dan gaan we hiermee aan de slag. Of wanneer het noodzakelijk is dat de hond een bepaalt patroon gaat doorbreken wat bijvoorbeeld tot een paniekaanval leidt, dan gaan we dit oppakken. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden van jou en je hond.

Let op! Ik ben geen honden gedragstherapeut. Maak jij je zorgen over het gedrag van jou hond? Aarzel niet en neem contact op met een gecertificeerde honden gedragstherapeut. 

 

Werkwijze

Mochten jullie interesse hebben in een begeleidingstraject voor jullie hond bij KwispelCoaching, dan plannen we een vrijblijvend intakegesprek in. Dit gesprek is bedoeld om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden tot begeleiding. Over het algemeen vindt dit gesprek bij jullie thuis plaats. Mocht dit niet lukken, dan vindt het intakegesprek plaats op een coachlocatie. Na het intakegesprek kunnen jullie rustig nadenken of het begeleidingstraject gestart gaat worden.

Hoe de training eruit gaan zien, is elke keer weer anders. De ene keer gaan we binnen aan de slag met commando’s oefenen en de andere keer lekker gaan we naar buiten om oefeningen te doen of gaan we op pad met de hond. Hebben jullie zelf bepaalde ideeën, laat het dan vooral weten dan gaan we kijken hoe we dit mee kunnen nemen.

Na het begeleidingstraject is het altijd mogelijk om terugkomsessies te plannen. Gewoon om weer even bewust te worden van wat er allemaal geleerd is of om onder begeleiding weer even lekker bezig te zijn met je hond.

Intakegesprek  €25,-

Prijs is afhankelijk van het traject. Na het intakegesprek wordt een pakketprijs gemaakt.

 

wat verder goed is om te weten…

  • De duur van een training is inclusief voorbereidingstijd.
  • Tijdens het begeleidingstraject mag u altijd kosteloos WhatsAppen, mailen en bellen voor eventuele vragen of overleggen.
  • Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd.
  • Als binnen 24 uur een afspraak wordt afgezegd, wordt de afspraak alsnog in rekening gebracht.
  • De diensten van KwispelCoaching zijn vrijgesteld van BTW.
  • Als de afspraak niet plaatsvindt op één van de coachlocaties, wordt buiten een straal van 15 KM (vanaf Westwoud) een kilometervergoeding van 25 cent per KM gerekend.

je kunt voor geld een hele mooie hond kopen, maar niet het kwispelen van zijn staart

Josh Billings