therapiehonden 
en organisaties

De therapiehonden van KwispelCoaching worden ook met enige regelmaat ingezet binnen andere organisaties. Voor nieuwe samenwerkingen staan wij altijd open. Mocht je de therapiehonden ook binnen jouw organisatie willen ontvangen, neem vooral contact met ons op.

Therapiehonden kunnen op verschillende gebieden veel betekenen voor mensen. Voor de ene persoon zorgt een therapiehond voor motivatie en concentratie. Bij een ander zorgt de therapiehond ervoor dat er verhalen loskomen. Ieder mens kent zijn eigen meerwaarde van de therapiehond.

De therapiehonden van KwispelCoaching komen op verschillende plekken. Van verzorgingstehuizen tot scholen. Jong en oud hebben baat bij een therapiehond. De honden zorgen voor positieve afdleiding, even de touwtjes laten vieren. Soms moet je eerst even stilstaan en tot rust komen, voordat je weer verder kunt. Of als je het even moeilijk hebt, bijvoorbeeld omdat je wereld steeds kleiner wordt, de hond zorgt voor onvoorwaardelijke liefde en steun. Je hoeft niet tegen de hond te vertellen hoe je je voelt of wat je moeilijk vindt, de hond voelt dat feilloos aan. En als je toch iets wil vertellen tegen de hond, dan zal die luisteren zonder een oordeel te hebben. Ook zal de hond je helpen om dat wat je moeilijk vindt, samen op een speelse wijze te oefenen.

 

 

samenwerkingen

KwispelCoaching werkt samen met verschillende organisaties. Ziet u ook mogelijkheden voor een samenwerking met KwispelCoaching. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stal Liza

Logopediepraktijk WegWijs

Basisschool Het Kerspel

Zorgtuin Lavie

samenwerken is elkaar versterken