Samenwerkingen

Ziet u ook mogelijkheden voor een samenwerking met KwispelCoaching. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 KwispelCoaching werkt samen met de volgende organisaties:

Zorgtuin Lavie – Spierdijk

Bij Zorgtuin Lavie worden de kinderen en jongeren gecoacht door KwispelCoaching. De sessies met een coachhond dragen bij aan hun leer- en ontwikkelingsdoel.

Basisschool Het Kerspel – Hoogkarspel

Op Basisschool ‘t Kerspel verzorgt KwispelCoaching leessessies voor kinderen die ondersteuningen kunnen gebruiken bij leesproblemen.

Logopediepraktijk Wegwijs – Hoogkarspel

De coachhond wordt bij de logopedie ingezet bij het oefenen van het uitspreken van woorden. Ook helpt de coachhond om kinderen op hun gemak te stellen, maar bovenal zorgt het voor plezier bij het oefenen.

Stal Liza – Berkhout

Stal Liza is de coachlocatie van KwispelCoaching. Op deze locatie hebben we tal van mogelijkheden met betrekking tot de coaching. We kunnen zowel naar binnen als naar buiten en hebben we twee parkjes tot onze beschikking.

Centaur Reiki – hoorn

Reiki en coaching kunnen elkaar versterken. Reiki is een natuurlijke geneeswijze door middel van handoplegging. In de coaching met de hond ga je aan de slag met wat tijdens de Reiki naar voren komt. Je krijgt nog meer inzichten en handvaten.