Coaching

KwispelCoaching kan ondersteuning bieden op verschillende gebieden. Mocht er een coachvraag spelen die hieronder niet wordt genoemd, neem gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Faalangst

Samen met de hond leren dat fouten maken helemaal niet erg is. De hond leert jou dat als je een fout maakt, dat je het gewoon nog een keer kan proberen. Net zolang totdat je zelf tevreden bent.

Leesproblemen

Goed leren lezen is vooral kilometers maken. Maar als er geen motivatie (meer) is om die  kilometers te maken, kan dit best lastig zijn. De hond helpt om de motivatie terug te vinden en samen de kilometers te maken.

Autismespectrum

Waar het voor kinderen met autisme best lastig kan zijn om contact te maken met mensen, is het met de hond een stuk makkelijker. De verbale en non-verbale communicatie van de hond is namelijk altijd hetzelfde. Daarnaast heeft een hond geen verwachting. Ideaal om positieve ervaringen op te doen voor de sociale ontwikkeling.  

Zelfvertrouwen

Op ontdekking naar je eigen persoonlijke kwaliteiten. Daar wil de hond je graag bij helpen. Of is het lastig om persoonlijke grenzen te stellen. Ook dat kun je oefenen samen met de hond.  

Angst voor honden

 Honden, je komt ze overal tegen. Best lastig als je bang bent voor honden. Iwan wil graag helpen om je positieve ervaringen op te laten doen en samen te werken om de angst voor honden te overwinnen.  

Overige coachvragen

Speelt er een coachvraag die nog niet benoemd is? Ook dan kan KwispelCoaching helpen. Neem contact op, zodat we samen kunnen kijken wat KwispelCoaching kan betekenen.   

Neem contact met ons op:

info@kwispel-coaching.nl

06-10450066