Aanbod

KwispelCoaching biedt verschillende trajecten aan. Mocht er een coachvraag spelen die hieronder niet wordt genoemd, neem dan gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Snuffellezen

Goed leren lezen is vooral kilometers maken. Maar als er geen motivatie (meer) is om die kilometers te maken, kan dit best lastig zijn. De hond kan helpen om de motivatie terug te vinden en samen de nodige kilometers te maken.

Coachtraject

Soms lopen kinderen tegen problemen aan. Ze zitten niet lekker in hun vel, ze zijn stiller dan anders of je gunt ze meer vertrouwen in situaties. Een coachtraject kan bij diverse coachvragen ondersteuning bieden. 

Dit ben ik! –             Zelfvertrouwen training

In deze training gaat het kind o.a. aan de slag met zijn/haar gedachten en gevoelens. Kinderen leren hoe ze hun gedachten kunnen ombuigen. Daarnaast leren ze hun kwaliteiten in te zetten.

O nee, een hond!

Honden, je komt ze overal tegen. Best lastig als je bang bent voor honden. KwispelCoaching wil graag helpen om positieve ervaringen op te doen en samen de angst voor honden te overwinnen.   

Mijn hond en ik

Naast coaching met een coachhond is het ook mogelijk om coaching te krijgen met de eigen hond. Kinderen leren over hun hond en het spiegelen. Daarnaast wordt de band tussen het kind en de hond op een positieve manier versterkt.  

Neem contact met ons op:

info@kwispel-coaching.nl

06-10450066